Lajmet

Ja se si të mos harxhoni më për telefonata dhe SMS

Aug 21 2012

Fatura e telefonit tonë, në fund të çdo muaji përfshin shpenzimet për internet, telefonata dhe mesazhe. Por, falë disa apliakacioneve të zhvilluara vitet e fundit, përdoruesit e smartfonëve mund të reduktojnë shpenzimet për telefonata dhe mesazhe.

Ka shumë aplikacione të cilat shërbejnë për dërgimin e mesazheve, fotove, videove si dhe telefonata audio dhe video. PCWorld ka bërë një liste me 9 të tilla – shumica prej të cilave janë pa pagesë. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>