Biznes

Katër teknologjitë që do të shohim në vitin 2013

Dec 12 2012

Gjatë 12 muajve të fundit, kompanitë teknologjike i kanë prodhuar pothuajse të gjitha pajisjet e tyre me ekrane me prekje. Ky trend do të vazhdojë në vitin 2013, por çfarë mund të presim tjetër nga teknologjia në vitin që po vjen? Çfarë do të shohin konsumatorët dhe profesionistët e biznesit në 12 muajt e ardhshëm? (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>