Lajmet

(Fotogaleri) Këta janë njerëzit të cilët e ndryshuan përgjithmonë internetin

Shk 18 2014

Vint Cerf, Bob Kan, Tim Berners-Lee janë emra të cilët sigurisht nuk duken të njohur. Megjithatë, ata janë ndër personat që kanë merita të mëdha për zhvillimin dhe rritjen e internetit.

PCWorld ju prezanton njerëzit të cilët patën ndikimin më të madh në fillimin dhe zhvillimin e internetit. (PCWorld Albanian)

Tags >

internet