Lajmet

Kjo është rënditja e smartfonëve më të mirë në botë

Shk 3 2015

Samsung dhe HTC janë shumë afër lançimit të smartfonëve të tyre më të mirë në Kongresin Mobil Botëror që do të mbahet në data 2 – 5 Mars. Pavarsisht këtij fakti, gjenden një numër i konsiderueshëm smartfonësh që ja vlen të harxhoni para.

Në këtë artikull kemi paraqitur telefonët më të mirë që mund të blini aktualisht. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>