Lajmet

Kongresi Mobil Botëror 2015, ja cilat ishin debutimet që spikatën

Mar 7 2015

Eventi prestigjoz Kongresi Mobil Botëror tashmë ka përfunduar por ka lënë pas shumë për të diskutuar. Ky event mblodhi në Barcelonë kompanitë më të mëdha teknologjike botërore të cilat prezantuan produktet e tyre më të fundit duke filluar që nga smartfonët, kompjuterat e deri tek pajisjet inteligjente. Pajisjet e prezantuara ishin të shumta por sigurisht që është gjithmonë një grup që cilësohet si më i miri dhe tërheq vëmendjen e gjithë publikut. Ne po ju prezantojmë pajisjet më të mira që u prezantuan gjatë këtij eventi. (PCWorld Albanian)