Lajmet

Laptopët më praktikë të vitit 2012

Jan 7 2013

Me madhësi ekrani nën 35.56 cm dhe me peshë nën 1.8 kg, laptopët godasin me prakticitetin dhe performancën e tyre të lartë. Më poshtë janë renditur laptopët më praktikë të vitit 2012. (PCWorld Albanian)

Tags >

laptop