Lajmet

Miliarderët më të mëdhenj të teknologjisë

Mar 1 2013

Të famshëm, të talentuar dhe jashtëzakonisht të pasur. Këta janë miliarderët më të mëdhenj të botës së teknologjisë, renditur nga revista Forbes. (PCWorld Albanian)

Tags >

biznes