Lajmet

Mouse-et e Apple-it gjatë viteve

Tet 25 2013

Jonathan Zufi është një fotograf, misioni i të cilit është të mbledhë dhe të fotografojë të gjitha produktet që ka krijuar Apple gjatë historisë së saj.

Ndoshta ju i keni parë Lisa-t, Mac-ët dhe iMac-ët, por a i keni parë ndonjëherë mouse-et? Dizajnet janë nga më të çuditshmet, një pjesë prej së cilave të paimagjinueshme duke i krahasuar me ato sot.

Në fotot e mëposhtme mund të bëni një udhëtim në të kaluarën për t’i parë ato. (PCWorld Albanian)

Tags >

Apple
Lajmet e fundit>