Lajmet

Mundësitë e fshehura të makinës së kërkimit të Google

Tet 16 2013

Përveç kërkimit klasik të termeve, makina e kërkimit nga Google ofron edhe një numër mundësish tjera dhe argëtime.

Miliona njerëz për çdo ditë e përdorin makinën e kërkimit të Google-s, mirëpo kërkimi më së shumti është i fokusuar në shkrimin e termeve të cilat dëshirojmë ti gjejmë dhe një numër i madh i përdoruesve nuk e ka idenë se Google ofron edhe shumë gjëra interesante, shumë opsione dhe karakteristika të tjera shumë të dobishme për përdoruesit.

Një listë e tillë e hartuar nga PCWorld Albanian e këtyre opsioneve të fshehta të cilat na ofron Google – nga kalkulatori deri te kontrollimi i motit dhe statusi i fluturimeve të aeroplanëve, mund ta lexoni më poshtë. (PCWorld Albanian)

Tags >

Google
Lajmet e fundit>