Harduer

Ndërtoni një kompjuter me kosto marramendëse prej 20,000 dollarësh

Dhj 26 2015

Po 20,000 dollar për një kompjuter. Dhe nuk e kemi fjalën për një kompjuter normal por një pjesë harduerike e cila ofron eksperiencë të pakrahasueshme. Mund tu duket çmenduri të shpenzoni kaq shumë para për një kompjuter të tillë, por të pakten kureshtja nuk vlen kaq.

Në këtë slider do të ndiqni disa nga komponentët më të mirë harduerik që mund të vendosni në një kompjuter. (PCWorld Albanian)

Tags >

pc