Lajmet

Nga AMD Nano tek Skylake: Një muaj Gusht i shkëlqyer për industrinë e harduerit

Gus 29 2015

Mund të themi se muaji Gusht ka qënë një muaj për tu mbajtur mend, përsa i përket të rejave në fushën e harduerit. Me sa duket lançimi i Windows 10 në 29 korrik, i ka shtyrë të gjithë prodhuesit e industries së teknologjisë të ndërtojnë larmishmëri kartash grafike, proçesorësh, disqesh solide etj. Risitë në këtë industri nisën që në muajin Qershor, për të vazhduar në atë Korrik dhe për të kulmuar në muajin Gusht.