Lajmet

Nga iPhone në Android: Si të bëni kalimin

Dec 2 2012

Nëse Galaxy S III ose smartfonë të tjerë ju tundojnë, ja si mund të përshtateni në ekosistemin Apple. Mos hiqni dorë nga bota e Apple dhe e Android gjithashtu. iPhone është smartfoni më i mirë, por disa rivalë Android si Galaxy S III janë shumë tërheqës dhe kanë epërsinë e madhësisë, gjë që nuk e ka Apple. Krahas kësaj kanë edhe teknologji shumë të mira, që Apple nuk i përkrah. Nëse jeni pjesë e “popullit” të Apple, ndoshta mendoni se jeni të detyruar të mbeteni besnikë të kësaj kompanie. Por në fakt ju mund ta përfshini edhe Android në ekosistemin Apple. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>