Lajmet

Njihuni me 20 aplikacionet më të mira Android për fëmijët

Maj 22 2015

Të mësuarit mund të shëndrrohet fare thjeshtë dhe në një formë argëtimi për fëmijët tuaj. Kjo është pikërisht ajo që kanë si qëllim të sjellin aplikacionet e shumta që kombinojnë teknologjinë, argëtimin dhe të mësuarit. Jo gjithmonë përdorimi i një smartfonit apo tablete nga fëmijët tuaj mund të cilësohet si një humbje kohe. Përkundrazi pajisjet teknologjike mund të përdoren dhe si një mjet efektiv mësimor. Ne kemi zgjedhur 10 aplikacionet më të mira që padyshim mund të jenë tepër të dobishme për fëmijët tuaj. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>