Lajmet

Njihuni me disa aplikacione mbresëlënëse të NASA-s

Mar 12 2013

Ndoshta asnjëherë nuk do të keni fatin që të udhëtoni në hapësirë, prandaj NASA ka menduar që të ofrojë disa aplikacione për përdoruesit e smartfonëve dhe tabletëve që mundësojnë informimin rreth lajmeve më të fundit të Hapësirës si dhe paraqesin pamje të mrekullueshme jashtë planetit ku jetojmë. Ekzistojnë dhe disa aplikacione të tjera, megjithatë kjo listë përfshin aplikacionet më të rëndësishme dhe më interesanate. (PCWorld Albanian)

Tags >

NASA