Lajmet

Njihuni me disa shfletues të tjerë që do ju bëjnë të harroni Chrome, Firefox dhe Internet Explorer

Mar 23 2015

Kur vjen puna tek navigimi në internet, shumica e përdoresve Windows janë të kushtëzuar vetëm me tri zgjedhje shfletuesit: Firefox, Google Chrome dhe Internet Explorer. Ka të ngjarë që zgjedhin dhe Opera apo Safari por përtej tyre ekzistojnë dhe shumë alternativa të tjera.

Në fakt sot në treg ka një pafundësi zgjidhjesh, të gjitha luftojnë për të tërhequr sa më shumë përdorues duke përdorur teknika unike përsa i përket sigurisë, medias etj. Nëqoftëse po kërkoni të provoni një eksperiencë të re ateherë hidhini një sy sugjerimeve tona. (PCWorld Albanian)

Tags >

shfletues
Lajmet e fundit>