Lajmet

Nuk jeni gati për Office 2013. Këtu janë pesë alternativa të hapura

Feb 1 2013

Mund të themi se Windows 8 nuk është pranuar si entuziazëm siç Microsoft-i mund të ketë pëlqyer, por Office është krejt ndryshme, siç thonë ata. Me komponentë të shumtë dhe planet e çmimeve, kjo hyrje e platformës është me siguri produkti i Office më i gjerë në Redmond deri më sot. Koha do të tregojë se sa mirë e bën atë, por ndërkohë ka mjaft alternativa për ata që mbeten të pabindur. Më poshtë janë disa shembuj i asaj që është në dispozicion nga bota e softuerit të lirë dhe të hapur. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>