Lajmet

“Perlat” e Microsoft CodePlex: 12 mjete Open Source që i duhen çdo administratori që punon në Windows

Tet 4 2013

Edhe pse mund të duket sikur bie ndesh me filozofinë e Microsoft-it, ekzistojnë shumë mjete open source për administratorët që punojnë me të, shumë prej së cilave mirëmbahen madje edhe nga vetë kompania në CodePlex, projekti pa pagesë open source i Microsoft-it.

Mjetet që ofrohen në CodePlex janë të larmishme, interesante dhe mjaft të dobishme. Nëse po punoni me Windows, Windows Server, SharePoint, Exchange etj, CodePlex është një burim i pasur që plotëson setin e mjeteve të bazuara në Microsoft me çmimin e duhur: pa pagesë.

12 projektet në vijim janë vetëm disa prej më të mirave, megjithatë, faqja ofron edhe mijëra të tjera që mund t’i hyjnë në punë profesionistëve dhe zhvilluesve të IT-së. (PCWorld albanian)

Tags >

Microsoft