Lajmet

Pesë aplikacionet më të mira foto-filter për smartfonë

Dec 27 2012

Të gjithë e dimë tashmë rëndësinë e aplikacioneve të filtrimit të fotove. Ato i shtojnë atyre një mbështjellje më interesante dhe ofrojnë gjithashtu edhe mjete të avancuara editimi. Bazuar në një sondazh që ka kryer LifeHacker, më poshtë paraqiten 5 prej aplikacioneve të foto-filtrimit të zgjedhura nga vetë përdoruesit për sisteme të ndryshme operative mobile. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>