Lajmet

Produktet më të mira të vitit 2012 për zbavitje

Jan 1 2013

Gjatë vitit 2012 kemi parë shumë produkte dixhitale zbavitëse të teknologjisë së fundit, por sasia nuk është pothuajse asnjëherë e barabartë me cilësinë. Video lojërat interesante, televizorët HD apo kufjet që janë vëzhguar dhe vlerësuar me kujdes nga PC World gjatë gjithë vitit, vetëm disa ia kanë dalë të jenë në listën e mëposhtme. (PCWorld Albanian)

Tags >

harduer