Lajmet

Produktet më të rëndësishme të Steve Jobs

Dec 28 2012

Steve Jobs ishte lindur për të ndryshuar botën. Këtë gjë e ka thënë edhe vetë në shumë raste. Ai ka revolucionarizuar vazhdimisht botën e kompjuterëve, komunikimit, kinemasë dhe arteve krijuese: produktet e tij “tundën e shkundën” tregjet mbarëbotërore dhe i hapën dyert zhvillimeve të reja teknologjike.

Produktet e mëposhtme përfaqësojnë krijimet më të rëndësishme të Steve Jobs. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>