Lajmet

Pyetësor: Gjeni emrin e hakerit (Fotogaleri)

Dhj 9 2013

Shpesh veprat e bëra nga hakerët janë aq të "egra" sa që ato fitojnë famë përpara vetë hakerëve, por më pas ata janë të pakujdesshëm ose djemtë që veshin kapela të bardha e kuptojnë se kush janë ata.

Pas kësaj, mënyrat se si kryhen skemat e tyre bëhen rrëfime. Shumë nga hakerët përfundojnë në burg, ndërsa disa punojnë për të zënë të tjerët.

Sa i mbani në mend emrat e atyre që ishin prapa rasteve më të famshme? Bëjeni këtë testim të vogël, shkruani pikët që keni marrë dhe shikoni se sa mirë dilni. (PCWorld Albanian)

Tags >

haker