Lajmet

Si të menaxhoni dhe reduktoni përdorimin e hapësirës së të dhënave mobile në Android (Fotogaleri)

Kor 22 2014

Hapësirë të dhënash mobile – thjesht nuk mund të kemi asnjëherë aq sa duam. Për fat të keq shumë pak prej nesh mund të kenë gigabyte për të përdorur çdo ditë dhe zakonisht u limitohet interneti ose tarifohen pas mbarimit të limitit. Por ekzistojnë disa marifete për ruajtjen e kësaj hapësire. Në fakt nuk duhet të jeni një ekspert për ta bërë këtë gjë në smartfonin tuaj Android.

Në këtë artikull, PCWorld Albanian ju sjell 11 këshilla të dobishme në reduktimin e konsumit të të dhënave mobile ku përfshihen disa metoda për kompresimin e uebfaqeve si dhe çaktivizimin e të dhënave mobile kur nuk është e nevojshme të përdoren. Efektiviteti i këtyre metodave mund të variojë dhe varet nga mënyra sesi ju i përdorni ato megabyte. (PCWorld Albanian)

Tags >

android