Lajmet

Tabletët Android më të mirë për punë dhe argëtim (Tetor 2015)

Tet 15 2015

Tabletët Android po shijojnë ditë të mira sidomos në sektorin e sipërmarrjeve. Ky sukses ka arritur gjer në atë pikë saqë në disa industri Android është lider. Dhe nuk ka asgjë për tu habitur nëse gjykojmë për nga cilësia që këto tabletë ofrojnë. (PCWorld Albanian)