Lajmet

Telefonët më të mirë aktualisht në botë (Fotogaleri)

Nën 6 2013

Është dashur të presim se çfarë do të na sjellë fundi i tetorit dhe fillimi i nëntorit që të mund të flasim rreth telefonëve më të mirë në botë aktualisht.

Google ka prezantuar Nexus 5 dhe tashmë gjërat janë paksa më ndryshe.

Më poshtë PCWorld Albanian ju sjellë listën e telefonëve më të mirë në botë që gjenden aktualisht në treg. (PCWorld Albanian)