Lajmet

Top 10 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple

Nën 7 2013

Për shumicën nga këto kompani ndoshta nuk keni dëgjuar kurrë më parë, mirëpo ata janë “lëkundës” të mëdhenj në Azi.

Këto 10 kompani aziatike kanë forcën dhe synojnë që të lëkundin dominimin në treg të kompanive si Samsung dhe Apple. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>