Top 5 smartfonët për këtë verë

Jun 23 2012

Aktualisht në treg ekzistojnë me dhjetëra qindra smartfonë, por lista e mëposhtme tregon smartfonët më të mirë dhe më në trend për këtë verë.

Përmbledhje e sistemeve operative mobile

Secili sistem operativ i smartfonëve është paraqitur shumë mirë në këtë listë, ku Android merr dy nga pesë vendet. Kjo ka kuptim pasiqë Android është sistemi operativ mobil më i përdorur për momentin. Të gjitha platformat janë të mrekullueshme dhe do të ju dëshironim që të keni mundësi t’i provoni që të gjitha. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>