Lajmet

Me “vdekjen” e Note 7-tës, ja 7 telefonë Android për tu pasur në konsideratë

Nën 25 2016

Galaxy Note 7-ta la një shije të hidhur për Samsung, por edhe konsumatorët Android të cilët nuk dinë nga të drejtohen për të mos rënë në duart e Apple.

Në një ngjarje të paprecedent, prodhuesi Koreano Jugor u detyrua të tërhiqte telefonin nga tregu pas disa përpjekjeve për të riparuar baterinë defektive.

Ju që nuk dëshironi të kalonin në anën e “errët” dhe të blini një iPhone 7 Plus, ju themi mos u dorëzoni. Ekzistojnë telefonë të tjerë Android shumë kompetitiv me po të njëjtën madhësinë ekrani. (PCWorld Albanian)