Harduer

Smartphon-i më i mirë në qarkullim është endë një Blackberry Pearl

Publikuar , 25 Korrik 2009
0
Smartphon-i më i mirë në qarkullim është endë një Blackberry Pearl

Në total, smartphonet e BlackBerry-t zunë gjysmën e vendeve të disponueshme, përfshirë të parin, i cili i përket të bukurit dhe shumë funksionalit Pearl 8120.
Konkurrimi është përsëri i gjallëruar. Vendin e dytë këtë muaj e zë Motorola Motozine Zn5, që pajiset me një prej aparateve më të mira që kemi parë në një telefon celular. Samsung Omnia ndjek ZN5-ën në vendin e tretë. Megjithëse ekrani i bollshëm 3.2 inç dhe pamja e sofistikuar e Omnia-s ishin shumë mbresëlënëse, ky model është i cunguar nga një ndërfaqe përdorimi e ngadaltë.

Vizitoni find.pcworld.com/62966 për analiza të zgjeruara, rezultate të plota të testeve dhe specifikime të detajuara për secilin nga telefonat në tabelën tonë.

LEXO EDHE:  Telefoni i parë 64-megapiksel vjen nga një emër jo shumë i njohur për industrinë