Lajmet

Snapchat bën të mundur kërkimin e historive

Publikuar , 31 Mars 2017
0
Përdoruesit e Snapchat mund të përdorin vendodhjet specifike, evenimente dhe fjalë kyçe për të gjetur Snap-e. Snapchat bën të mundur kërkimin e historive

Pas u zhvat nga Facebook dhe Instagram, Snapchat kaloi në avantazh ditën e sotme duke shtuar një veçori të re që konkurrentët ende nuk e kanë: Kërkimi i historive.

Përdoruesit e Snapchat mund të përdorin vendodhjet specifike, evenimente dhe fjalë kyçe për të gjetur Snap-e.

Për shembull nëse kërkoni një koncert të caktuar, ju mund të shikoni Snapet më të fundit që të tjerët kanë realizuar lidhur me të.

Mos u shqetësoni: Snapet tuaja nuk do të jenë të disponueshme për të gjithë vetëm nës ei vendosni nën kategorinë “Our Story.”

Rrjeti i ri social po përballet me një konkurrencë të ashpër nga Facebook i cili nuk u turpërua të kopjonte veçori e famshme që bënin Snapchat të dallonte nga të tjerët. Facebook dhe Instagram Stories janë identike me ato të Snapchat.

Kërkimi i historive do të ofrohet vetëm në SHBA aktualisht. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Instagram përgatitet për të kopjuar një tjetër format popullor të Snapchat