Lajmet

Snapchat sjell Bitmoji 3D të animuara në World Lenses

Publikuar , 18 Shtator 2017
0
Disa prej tyre zgjasin më shumë se 10 sekonda që është standard. Përdoruesit e iOS mund të përdorin funksionalitetin multi-Snap për të kapur disa “Snap-e” dhe lidhur ato në një sekuencë të vetme. Snapchat sjell Bitmoji 3D të animuara në World Lenses

Snapchat solli Bitmoji 3D në funksionalitetin e saj Word Lens ku përdoruesit mund të prezantojnë avatarë të animuar.

Animacionet 3D Bitmoji bazohen direkt në modelin që ju keni krijuar me anë të aplikacionin Snapchat. Ato do të shfaqen në lentet e kamerës së pasme në Snapchat në iOS dhe Android.

Disa prej tyre zgjasin më shumë se 10 sekonda që është standard. Përdoruesit e iOS mund të përdorin funksionalitetin multi-Snap për të kapur disa “Snap-e” dhe lidhur ato në një sekuencë të vetme.

Bitmoji dhe World Lens funksionojnë së bashku. Avatari i animuar ka disa marifete si psh të bëjë skaterboard apo të performojë yoga sipas vendodhjes që zgjidhni.

3D Bitmoji bazohet plotësisht në botën përreth jush. Konkretisht duhet të jenë afër një kthese nëse dëshironi që klipi skateboard të funksionojë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Lajme të këqija nga Apple për iPhone 12

Tags >

Snapchat