Lajmet

Sony: Ata që ndryshojnë ID-në e tyre në PlayStation humbasin çdo gjë

Publikuar , 25 Tetor 2018
Sony: Ata që ndryshojnë ID-në e tyre në PlayStation humbasin çdo gjë

Kur Sony zbuloi më parë këtë vit se ajo po punonte në një mënyrë që lojtarët e PlayStation të ndryshonin ID-të e tyre pas 12 vjetësh, shumica ishin të ngazëllyer për perspektivën.

Tani, pasi u shfaqën më shumë detaje këtë javë, se si ndryshimet e emrit do të funksionojnë, gjërat ndryshuan. Nga lista e grackave të mundshme, papritur kjo ide nuk është më aq entuziaste.

Shuma e paralajmërimeve për ndryshimin e emrit është pak e çuditshme – jo sepse ka kaq shumë prej tyre, por sepse secila përfaqëson diçka të rëndësishme që mund të merret prej jush.

Sipas ResetEra, efektet anësore të ndryshimit të emrit tuaj PSN mund të përfshijnë:

  • Humbja e aksesit në DLC të blerë, duke përfshirë edhe monedhën virtuale
  • Humbja e përparimit të lojës, kursimeve dhe trofeve
  • Potencialisht funksionet e internetit nuk punojnë siç duhet
  • ID-ja juaj e mëparshme ende është e dukshme
  • Nuk jeni në gjendje të rregulloni ndonjë problem edhe kur të ktheheni në emrin tuaj të vjetër /PCWorld Albanian
LEXO EDHE:  Dell rifreskon linjën Inspiron, shton një model të ri