Harduer

Sony do të lansoj model 320GB PS3

Publikuar , 06 Korrik 2010
0
Sony do të lansoj model 320GB PS3

Sony, që ka shpalosur disa versione të ndryshme të PS3, momentalisht ofron një me një HDD 120GB, një tjetër me një 250GB dhe tani duket se do të fillojë me shitjen e një versioni me HDD 320GB në Japoni.

Përveç kësaj, ajo do të lansojë edhe një version të ri të bardh të PS3, që është hera e parë që paraqitet në shitje një version me ngjyra i versioni Slim të PS3, prej se është dalë në shitje dhe që përmban një HDD me kapacitet prej 160GB.

Kur Xbox 360 u lansua për herë të parë në treg, modeli me kapacitetin më të madh të hard diskut ka qenë i kufizuar në 20GB. Kurse PS3 më i fuqishëm ka pasur një HDD me kapacitet prej 60GB. Por tani kanë ndërruar gjërat shumë…

Modeli 320GB pritet të shitet për një çmim prej 320GB, ndërsa sa i përekt paraqitjes në treg ai pritet të ofroeht me 29 korrik të këtij viti në Japoni, kurse në tregjet tjera nuk është thënë ndonjë gjë.

LEXO EDHE:  Kirin 990 5G është përgjigja e Huawei ndaj procesorëve të Samsung dhe Qualcomm