Blog

Sony Playstation 3D Tv

Publikuar , 03 Gusht 2011
0
Sony Playstation 3D Tv

Tani, siç është paralajmëruar gjatë ditëve të fundit, duket se Sony 3D PlayStation ka një datë të lansimit në treg, dhe se ajo do të jetë dikur gjatë muajit dhjetor të këtij viti.

Në Amazon, Sony PlayStation 3D është paraqitur me datë të lansimit saktësisht më 31 dhjetor 2011, edhe pse ende nuk dihet nëse kjo datë do të jetë ajo zyrtare, kur Sony do të debutojë me monitorin e saj 3D.
Sony PlayStation 3D është një monitor me 24 inç me teknologji 3D ne te cilin lojerat shafen ne rezolucion Full HD 1080p.

LEXO EDHE:  Avengers: Endgame është filmi me fitimet më të mëdha në historinë e industrisë së filmit