Vëzhgim

SOPA merr tre kundërshtarë të rinj

Publikuar , 18 Janar 2012
0
SOPA merr tre kundërshtarë të rinj

Marco Rubio (R-Fla.) si një bashkësponsor i Protect IP Act në senatin amerikan, derisa përfaqësuesit Lee Terry (R-Neb.) dhe Ben Quayle (R-Ariz.) tha që ata janë duke i tërhequr emrat e tyre nga shoqëruesi i faturës së Shtëpisë së Bardhë, Stop Online Piracy Act. Kundërshtarët e legjislacionin, të drejtuar nga ndërmarrjet e internetit, thonë përkufizimet e veta që do të mund të drejtonin kufizimin e përmbajtjes online dhe të detyronin mbyllejn e disa uebfaqeve.

Në një postim në faqen e tij në rrjetin Facebook, Rubio tha që pasi Komiteti i Senatit Gjyqësor njëzëri e kaluan faturën gjatë vitit të kaluar, ai ka “dëgjuar shqetësimet legjitime për ndikimin e faturës që do të mund të kishte fatura në qasjen në internet dhe rreth një zgjerimi pa arsye të fuqisë federale të qeverisë për të ndikuar në internet.”/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë