Softuer

Sot është ditëlindja e 12-të e Google

Publikuar , 27 Shtator 2010
0
Sot është ditëlindja e 12-të e Google

Faqja gjigante Google edhe vet nuk ka qenë e sigurt lidhur me datën e saktë të ditlindjës së tyre, që nganjëherë thoshin se e kanë me 7 shtator kurse domaini google.com ishte regjistruar më 15 shtator 1997 dhe ishte inkorporuar më 4 shtator 1998.

Për të shënuar këtë ngjarje Google ka zëvendësuar faqen e saj kryesore me një logo në të cilën është një tortë me shënim mbi të Google, e cila ishte është e dizajnuar nga amerikani Wayne Thiebaund i cili është i njohur me shoqatën e tij për “Pop Art Movement” dhe pikturime të tjera të ndryshme të tij.

LEXO EDHE:  Google nuk do të sinkronizojë automatikisht fotot mes aplikacioneve Drive dhe Photos