Lajmet

South Africa 2010: Transmetime 3D

Dec 4 2009
0 Shpërndarje
South Africa 2010: Transmetime 3D

Sony do të regjistrojë një numër maksimal prej 25 ndeshjesh në format 3D për ti transmetuar më pas në FIFA International Fan Fest. Sipas BBC, nuk parashikohen transmetime të drejtpërdrejta në 3D, por FIFA ka lënë një dritare hapur duke komentuar “është një mundësi”. Për këtë do vendoset në muajt që ndjekin.

Por jo të gjithë do të kenë mundësi të ndjekin ndëshjet në transmetimet speciale; këto transmetime janë vetëm në vendet ku vestivalet e fansave do të mbahen – Berlin, Londër, Mexico City, Paris, Rio De Janeiro, Romë dhe Sydney janë qytetet e zgjedhura. Për ata që kanë buxhetin dhe pasionin e nevojshëm, sidoqoftë, Roma nuk është dhe aq larg.

Sony gjithashtu do të shpërndajë blu-ray 3D të ndeshjeve, por një tjetër deklaratë e kompanisë ka afirmuar se këto disqe nuk do të tregtohen në SH.B.A.

Lajmet e fundit>