Harduer

Space 3, koncept totalisht i pabesueshëm!

Publikuar , 15 Shtator 2011
0
Space 3, koncept totalisht i pabesueshëm!

Sipas ilustrimeve të konceptit, secili ekran i ndjeshëm në prekje është i pavarur dhe punon si pajisje me wireless që mund të ndahet apo të hapet si një libër. Wenhing CHou dhe Kok Keong Wong janë kreatorët, dhe ka gjasa që janë rrugës për diçka interesante. 

I krijuar me të ashtuquajturat ekrane të dyfishta transparente, Space 3 nuk ka prezantuar specifika apo veçori që ia vlen të përmenden por megjithatë këtë e kem parasysh që bëhet fjalë për një koncept. 

Arsyeja pse dizajni mbetet tërheqës është i ndërlidhur me faktin se shpesh dizajnerët nuk mundohen të mendojnë në aspektin inxhineringut të pajisjes. Rezultatet nganjëherë janë mahnitëse, por nganjëherë edhe qesharake në faza të caktuara. 

LEXO EDHE:  Fiket pas 25 vitesh ueb-kamera më e vjetër në botë

Lajmet e fundit>