Ja se si

SpellBook afron bookmarkët në Google Chrome

Publikuar , 24 Shkurt 2011
0
SpellBook afron bookmarkët në Google Chrome

Instaloni SpellBook dhe ruani boomarkët tuaj më të pëlqyer në follderin “Bookmarklets” që ndërtohet për ju. Të gjithë bookmarkët e ruajtur do të jenë të gatshëm me një klikim të djathtë të miut (ashtu siç shihet në fotografi).

SpellBook është një shkarkim pa pagesë dhe punon kudo që punon shfletuesi Chrome. Shtypni lidhjen e mëposhtme për të kapur dhe kopjuar.

LEXO EDHE:  Ja sesi të kërkoni fjalë specifike në një video YouTube