Lajmet

Spinn ofron audio të shkëlqyer

Feb 18 2009
0 Shpërndarje
Spinn ofron audio të shkëlqyer

iRiver Spinn ka shumë substancë nën gjithë atë stil, përkrah kontrolleve intuitive dhe çmimit të lartë.
Ekrani me diagonale prej 3.3 inç, i ndjeshëm në prekje, shfaq më shumë se 260,000 ngjyra. Mund të navigoni gjithashtu me dorëzën rrotulluese, si dhe disa butona tjerë që ka pajisja. Por ta dish se kë metodë të përdorësh dhe kur, mund të jetë sfiduese.
Bazuar në testet e mia, do ta kisha klasifikuar si player me audio të mirë.
Qendra e Testimit të PC World ka matur zhurmën e tij në77dB, që nuk është keq.
Spinn është planifikuar të punojë 25 orë audio ose 5 orë video, me një mbushje të baterisë. Shikimi i videove dhe fotove është i jashtëzakonshëm.

 

Lajmet e fundit>