Softuer

Star Trek Online do të jetë falas

Publikuar , 03 Shtator 2011
0
Star Trek Online do të jetë falas

Sipas Gamasutra, ky është drejtimi sipas të cilit do të veprojë Cryptic Studios, pasi që ndërmarrja e tyre bashkëpunuese nga Kina, Perfect World, shtyn në lëvizje lojën fantastiko shkencore online që luhet me shumë lojtarë për të dalë falas si Rusty Hearts dhe Blacklight: Retribution.  

Kelvin Lau shpjegoi në lajmërimin për përfitimet e ndërmarjes gjatë çerekut të dytë të vitit 2011 që mostra falas për të luajtur tani është duke u prodhuar dhe loja do të përditësohet përpara se të mbarojë ky vit.

“Kur Perfect World mori Cryptic, njëri nga kontributet tona ishte shpërndarja e përvojës tonë falas-për-të-luajtur me Cryptic,” shpjegoi ai.

“Cryptic është duke punuar në mostrën falas-për-të-luajtur për Star Trek Online”, vazhdoi ai. “Kjo do të lëshohet në fund të këtij viti gjithashtu. Kështu që unë mendoj me mostrën falas-për-të-luajtur, ne kemi potencial më të madh në Shtetet e Bashkuara.”/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Office 365 disponueshëm për kompjuterët Mac

Lajmet e fundit>