Softuer

StarCraft II shtynë debutimin për në vitin 2010

Publikuar , 06 Gusht 2009
0
StarCraft II shtynë debutimin për në vitin 2010

Duke tentuar të shpjegojnë arsyet prapa vonesës, Activision Blizzard përmendi se vonesa është shkaktuar në veçanti për shkak të “rilansimit të shërbimit të tyre të përditësuar për luajtje online Battle.net”

“Gjersa ne po përgatitemi për vitin e ardhshëm,  ne kemi lëvizur datat për paraqitje të dy lojërave, Singularity dhe Starcraft II” tha shefi ekzekutiv i kompanisë, Bobby Kotick.

Së paku në anën e ndritshme të lajmit, StarCraft II Beta është ende rrugës për debutim gjatë këtij viti, dhe dikush do të ketë fatin të testojë këtë lojë para se të presim vitin 2010 për lojën e plotë.

LEXO EDHE:  Google Chrome ka një rival të ri që i rrezikon seriozisht pozitat dominuese