Analiza

Statistika rreth Instagram

Publikuar , 03 Shkurt 2013
0
Statistika rreth Instagram

Në këtë info grafike po ju prezantojmë statistikat në lidhje me Instagram dhe se si përdoret Instagramky shërbim sot.

5 milion fotografi ngarkohen çdo ditë në këtë shërbim, ka 80 milion përdorues, dhe qe nga dalja e Instagram janë shpërndarë 4 miliardë foto.

Përdoruesit kanë ngarkuar më shumë se 800,00 fotografi të uraganit Sandy duke përdorur emërtimin #Sandy. Instagram ka 432,000 përdorues ditor më shumë se Twitter.

Përdoruesit e këtij shërbimi harxhojnë 257 minuta duke u futur në këtë faqe për shpërndarje të fotografive përmes aparatëve celularë. Gjithashtu 40% të brendeve kanë adoptuar Instagram-in për marketing.

Për më shumë mund ta shikoni infografikën më poshtë. (PCWorld Albanian)

Instagram

LEXO EDHE:  Facebook ju tregon se sa shumë di rreth jush dhe nga i ka marrë këto informacion