Analiza

Statistika interesante nga Facebook dhe Twitter

Publikuar , 20 Dhjetor 2010
0
Statistika interesante nga Facebook dhe Twitter

Këtu është një krahasim i Twitter dhe Facebook në bazë të veçorive demografike të vendosura së bashku nga Digital Surgeons.

Ka shumë gjëra interesante në këtë mes. Nuk është e befasishme përqindja e përdoruesëve të Twitter që përditësojnë gjendjen e tyre në Facebook, do me thënë më shpesh se përdoruesit e Facebook-ut, por kjo gjë është rruga e vetme për të përdorur Twitter-in.

Për të gjitha bizneset kushtoni kujdes faktit që 40 % e tërë njerëzve në Facebook e përcjellin një lloj dhe 51 % e këtyre njerëzve do ta blejnë prodhimin e atij shërbimi nga lloji i cakutar. Paramendohet se këta numra do të rriten deri në 50 % deri në fund të vitit të ardhshëm për shkak të zgjuarsisë që mund të fitojnë ndërmarrjet dhe të vazhdojnë të tregojnë parimet e veta se si i bëjnë bizneset. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Statistikat e komunikimeve elektronike, si qëndron tregu përpara daljes së Z-Mobile

Lajmet e fundit>