Biznes

STIKK, raporton për tender të ndryshëm të IT 's në Kosovë

Publikuar , 28 Shtator 2011
0
STIKK, raporton për tender të ndryshëm të IT 's në Kosovë

Të gjithë anëtarët e STIKK tani kanë mundësinë që të vizitojnë një seksion të veçantë në kuadër të ueb faqes për të shikuar tenderët në institucione apo kompani të ndryshme në nivel të vendit, apo edhe të njoftohen përmes email në një formë më të shkurtë në lidhje me atë se çka po ndodh përreth. 

Edhe pse kompanitë e IT”s që merren me tenderë shpesh përcjellin në mënyrë të rregullt mediet, megjithatë një shërbim i këtillë mundëson paksa lehtësira dhe ofron një raportim më të shpejtë të asaj se çfarë është duke qarkulluar në treg. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Huawei i gatshëm ti shesë Apple teknologjinë 5G

Lajmet e fundit>