Lajmet

Strat Screen Unlimited shton mjete në ekranin fillestar të Windows 8

Publikuar , 30 Mars 2014
Strat Screen Unlimited shton mjete në ekranin fillestar të Windows 8

jyo7irz7u4n2fbtwx5rdWindows 8: Ekrani fillestar i Windows 8 iu mundëson të vendosni dhe të rregulloni kuti për lëshim të aplikacioneve dhe për të kryer disa funksione, por jo edhe shumë gjëra të tjera. Start ScreenUnlimited shton një numër të mjeteve të mençura në këtë përzierje.

Start ScreenUnlimited iu mundëson që të shtoni mjete drejtpërdrejt në ekranin fillestar të Windows 8. Ju mund të shtoni gjëra si një orë dixhitale, kutinë e kërkimit në Google dhe kontrollues të energjisë afër një shiriti të cilin mund ta zhvendosni tek cilado pikë që doni në ekranin tuaj fillestar. Të gjitha këto veçori janë falas për përdorim personal. Një version deluxe që shton menutë 3D, që ka të bëjë me përdorim komercial dhe që ofron qasje të hershme tek veçoritë e reja ka çmimin 14.95 dollarë. (PCWorldAlbanian)

LEXO EDHE:  Final Fantasy VII Remake më 10 Qershor sjell grafika të përmirësuara