Ja se si

Studentë! Ja sesi të qëndroni produktiv gjatë pushimeve verore

Jun 14 2015
0 Shpërndarje
Studentë! Ja sesi të qëndroni produktiv gjatë pushimeve verore

StudentsBusySummer-644x373Pushimet verore janë fantastike për studentët. Largohen nga mësimet dhe mundohen të gjejnë forma të ndryshme relaksimi. Por gjatë kësaj kohet ekziston edhe mundësia e rënies së produktivitetit.

Si mund të qëndrojnë studentët produktiv gjatë kësaj periudhe? Hidhini një sy infografikut të mëposhtëm ku do të mësoni disa mënyra që e mbajne të gjallë produktivitetin tek ju. (PCWorld Albanian)

7-ways-students-can-stay-productive

Lajmet e fundit>