Vëzhgim

Studim: Celulari nuk shkakton kancer

Publikuar , 28 Korrik 2011
0
Studim: Celulari nuk shkakton kancer

Sipas një studimi, ku morën pjesë 1,000 vetë në Ditarin e Institutit Kombëtar për Kancer ku u hulumtuan efektet e telefonave celularë në fëmijë dhe adoleshentë, duke krahasuar përdorimin e një grupi të diagnostifikuar me tumoret në tru kundër një grupi që përdornin telefona celularë të cilët ishin me shëndet.

Studimi ka një përfundim: “Mungesa e një mardhënieje të dukshme në konceptet e shpeshtësisë së përdorimit të telefonave celularë ose duke lokalizuar tumorin në tru kundërshton një lidhje të rastësishme.”

Ky është përfundimi i dalur së fundi nga studimi i lartpërmendur, i cili paraqet vazhdimin e polemikave në mes të kësaj çështjeje kaq të rëndësishme.

Nëse jeni duke u merakosur për ndonjë lidhshmëri të mundshme në mes të kancerit në tru dhe telefonave celularë, do të ishte mirë që të filloni të shkruani më shumë porosi tekstkuale./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë