Lajmet

Sulmohen faqet zyrtare të qeverisë së Kosovës

Sep 23 2010
0 Shpërndarje
Sulmohen faqet zyrtare të qeverisë së Kosovës

Një grup i ashtuquajtur “KosovaHackers” i cili përbëhet nga dy anëtarë të quajtur “Th3 Dir3ctorY dhe Theta.Nu” kanë sulmuar disa faqe zyrtare të qeverisë së Republikës së Kosovës.

Faqe të cilat ky grup ka sulmuar janë:

http://www.ks-gov.net/index.php
http://www.ks-gov.net/arkiva_kos/index.html
http://www.ks-gov.net/informatori/index.html
http://www.ks-gov.net/ngo/index.html
http://www.ks-gov.net/akim/index.html
http://www.ks-gov.net/e-Arkiva/index.html
http://www.ks-gov.net/mem/index.html
http://www.ks-gov.net/mem/index.html
http://www.ks-gov.net/va/index.html
http://www.ks-gov.net/kgjzadm
http://www.ks-gov.net/trajnimet_mapl/index.html
http://www.ks-gov.net/e-Turizmi/index.html

Thuhet se këto janë vetëm disa faqe zyrtare të qeverisë të cilat ata i kanë sulmuar, mirëpo flitet se ka edhe disa faqe tjera të sulmuara nga ky grup, të cilat nuk janë bërë publike.

Lajmet e fundit>