Vëzhgim

Surge nga Nokia përshtatet si një smartphone i nivelit fillestar

Publikuar , 06 Tetor 2009
0
Surge nga Nokia përshtatet si një smartphone i nivelit fillestar

Në 9.7 me 5.6 me 1.5 cm, Surge ka dimensione të mira xhepi dhe peshon vetëm 163 gramë. Por trupi plastik i pajisjes ka një ngjyrë të zezë të shpëlarë, pa opsione të tjera ngjyre. Cilësia e thirrjes në rrjetin 3G të AT&T ishte gjithashtu e mirë. Gjithsesi, për shkak se Surge nuk ka një tastierë të veçantë numerike, duhet të hapni tastierën e plotë me rrëshqitje sa herë ju duhet të shkruani një numër. Butonat fizikë të Surge janë rreshtuar horizontalisht për përdorim në tastierën e tij QWERTY me rrëshqitje. Në të djathtë të ekranit ndodhen butonat e thirrjes dhe mbylljes së thirrjes/shuarjes, me një pad të rehatshëm drejtimor midis tyre. Butonat e shkurtesave për shfletuesin, panelin kryesor dhe e-mailin vendosen në pjesën e poshtme të djathtë, por ofrojnë një ndjesi të vakët në prekje. Tastiera e pakompromentuar rrëshqet lehtësisht, ndihet mjaft solide dhe ka një spacebar të bollshëm; por butonat e saj janë të ngurtë dhe të vështirë për t’u shtypur. Symbian S60 i Surge është një platformë e cila suporton aplikacionet e produktivitetit, një aplikacion të volitshëm social të quajtur Juice Caster dhe Flash Lite për të hapur faqet web që kanë përmbajtje të konsiderueshme Flash. Nokia Surge ofron shumë për çmimin, por audienca e re për të cilën orientohet mund të mos e pëlqejë dizajnin e thjeshtë dhe ndërfaqen e pamjaftueshme.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë