Siguri

Symantec rendit 100 ueb faqet më të dëmshme

Publikuar , 21 Gusht 2009
0
Symantec rendit 100 ueb faqet më të dëmshme

Uen faqet thuhet se mesatarisht përmbajnë përafërsisht 18.000 kërcënime të ndryshme. Sidoqoftë, numri mesatar i kërcënimeve tejkalon shifrën prej 20.000 në top 40 ueb faqet e para në listën që është përpiluar nga shërbimi i uebit Norton Safe nga Symantec.

Vetëm Aladel.net një ueb faqe me bazë në Amerikë, përmban mbi  56.371 kërcënime të llojeve të ndryshme.

Megjithëse gjysma e ueb faqeve jashtëzakonisht janë të lidhura me përmbajtje të të rriturve, ueb faqet tjera përmbajnë tema të llojeve të ndryshme. Viruset dominojnë listën e kërcënimeve të gjetura në këto faqe. Rreziqet e sigurisë dhe keqpërdorimet e shfletuesve janë kërcënimet tjera të zakonshme që gjinden në to.

Pronarët e këtyre ueb faqeve të listuara ndoshta mund të ndihen krenar se kanë arritur diçka ndërsa në anën tjetër ne e dimë se ku duhet të kemi kujdes për të mos klikuar.

Shikoni ueb faqet më të dëmshme të kësaj vere këtu.

Disa nga ueb faqet e vendosura ne listë

•    17ebook.com 
•    aladel.net
•    bpwhamburgorchardpark.org
•    clicnews.com 
•    dfwdiesel.net 
•    divineenterprises.net 
•    fantasticfilms.ru
•    gardensrestaurantandcatering.com
•    ginedis.com
•    gncr.org
•    hdvideoforums.org
•    hihanin.com
•    kingfamilyphotoalbum.com 
•    likaraoke.com 
•    mactep.org 
•    magic4you.nu 

•    marbling.pe.kr
•    nacjalneg.info
•    pronline.ru
•    purplehoodie.com
•    qsng.cn
•    seksburada.net 
•    sportsmansclub.net
•    stock888.cn
•    tathli.com
•    teamclouds.com
•    texaswhitetailfever.com
•    wadefamilytree.org
•    xnescat.info
•    yt118.com

Ju rekomandojm të mos tentoni ti vizitoni këto ueb faqe!

LEXO EDHE:  Facebook pagoi një firmë sigurie për të hakuar një përdorues që më të vërtetë e meritonte